مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور لوله

با سلام. چند وقت پیش من یک قطعه باغ خریداری کردم که یه لوله چهار وسط باغم عبور میکنه که برای من نیست. آیا میشود از طریق قانون لوله را از باغ من برداشت؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر حق ارتفاق است باید با مالک حق ارتفاق توافق کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید او را پیگیری کنیم از دستگاه‌های ذیربط پیگیری و بررسی قرار گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راه کار حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.