مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل عیب

با سلام خودرو پرایدی مدل 82 از بنگاه گرفتیم که 20 تومن نقد داده و15 تومن در 5ماه اقساط بستیم با 20 میلیون هم سفته برای ضمانت.در ماه دوم پراید خرابیش مشخص شد 5تومن خرجش کردیم و بعد از سه ما پراید چون شکایت روش بود وما اطلاع نداشتیم رفت پارکینگ و به بنگاه دار اعتراض کردیم با کلک که ماشین بهتری میدهم جای پراید یک پی کی بهمون فروخت با یک قسط اضافه تر و بعد یکماه دوباره موتور ماشین مشکل داره و مکانیکی خرجش رو 4 تومن برآورد کرده والان ما به دلیل خرابی میخایم فسخ کنیم اما بنگاه دار قبول نکرده و میگه سه قسط دیگه ام رو میخام وگرنه سفته میزارم اجرا به اتحادیه بنگاه دار زنگ زدیم میگه چون خودتون امضا کردید که ماشین سالم تحویل گرفتیم و یک ماه گذشته هیچ شکایتی نمیشه کرد در ضمن بنگاه دار میگه اگه بخوام ماشین رو پس بگیرم به قیمت دلالی میخرم یعنی 20 تومن و 9 تومن مابقی قسط هم کم میکنم وله ما 12 تومن می‌دهد به نظر شما واقعا هیچ کاری از دست ما بر نمیاد چون واقعاً این بنگاه کلاه بردار هست لطفاً جواب بدهید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق تامین دلیل قبل از تعمیر عیب ماشین را کارشناسی کنید و برای فسخ یا مطالبه ارش باید مبایعه نامه شما بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس عیب خودرو را تایید کند سپس می توانید معامله را فسخ یا خسارت بگیرید.