مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ مبایعه نامه خودرو

با سلام و احترام

بنده خودرویم را هفته گذشته به فروش رساندم...حالا خریدار به بهانه ایرادات خودرو قصد فسخ مبایعه نامه و یا دریافت خسارت دارد...
در مبایعه خودرو بین بنده (فروشنده) و خریدار قید شده
1-"این معامله با توافق طرفین امکان فسخ ندارد و هرگونه خیارات در این خصوص اسقاط گردیده است"
2-" خودروی مورد معامله از حیث بدنه و موتوری و مدارک به رویت خریدار و کارشناسان مورد تایید وی قرار گرفت و خریدار از کمیت و کیفیت خودروی مورد آگاه است"
3-" خودروی مورد معامله در تاریخ ... به شکل بی رنگ و صحیح و سالم تحویل خریدار شد"

حال با این شرایط خریدار امکان فسخ معامله را دارد و یا می تواند بنده را در محاکم قضایی محکوم به دریافت خسارت کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان فسخ وجود ندارد ولی در مورد دریافت خسارات باید مدارک بررسی شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسقاط خیارات در مورد عیب و نقص مبیع، ناظر به عیوب یا نواقصی متعارف و معلوم و یا قابل پیش بینی است که با اراده ضمنی طرفین نیزهمخوانی داشته باشد لیکن در خصوص عیوب مخفی و موثری ازجمله معیوب بودن خودرو به گونه ای تدلیس در معامله واقع شده باشد
لذا بنظر حق اخذ خسارت را خواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما نیاز به گفت و گو و توضیحات بیشتری دارید تا به درستی راهنمایی شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسقاط خیارات در مورد عیب و نقص مبیع، ناظر به عیوب یا نواقصی متعارف و معلوم و یا قابل پیش بینی است که با اراده ضمنی طرفین نیزهمخوانی داشته باشد لیکن در خصوص عیوب مخفی و موثری ازجمله معیوب بودن خودرو به گونه ای تدلیس در معامله واقع شده باشد