مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل پشیمانی

سلام. من دیروز یه پیکان وانت از بنگاه ماشین خریدم و قولنامه کردیم. بعد من ماشین رو به کارشناسی بردم و متوجه شدم که اون طوری فروشنده میگفت و از ماشین تعریف میکرد، ماشین سالم نیست و من برگشتم به بنگاه. حدود یک ساعت از نوشتن قولنامه گذشته بود، من گفتم، اون طوری که میگی نیست و قولنامه رو فسخ کن. حالا فروشنده میگه تو باید یک میلیون کمیسیون بدی. آخه این درسته واسه یک ساعت یک میلیون؟ تو قولنامه هم ذکر نشده که پشیمانی چقد. حالا من چیکار کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه ایراد اساسی و قابل توجه داشته باشید میتوانید از طریق دادگاه معامله را توجها به عیب موجود در خودرو فسخ نمائید