مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک نشدن خودرو به علت عیب رنگ و شاسی و بدنه

سلام من یه خودرو خریداری کردم و آن را به نفر دوم فروخته ام . با توجه به داشتن وکالت تعویض پلاک موفق به تعویض پلاک نشده است و از بنده شکایت کرده. آیا من میتوانم درخواست فسخ معامله از صاحب پلاک را به علت وجود عیب در خودرو بدهم؟
خودرو توقیف می باشد و صاحب پلاک زمانی که خودرو را به من فروخته ایرادات را به من نگفته
نفر دوم از بنده شکایت کرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان خرید متوجه ایرادات نشده اید و کارشناس هم آن را بررسی کرده و ایرادات مورد تایید است می‌توانید دادخواست فسخ و استر داد ثمن دهید. توصیه می شود ابتدا دادخواست تامین دلیل جهت کارشناسی فنی دهید