مشاوره حقوقی رایگان - سوال.حقوقی،شراکت در معدن، عدم ایفای تعهدات

باعرض سلام وخسته نباشید.بنده درمعدن سنگ آهن باشخص دیگر شریک شده وسال92برای شراکت بیست میلیون تومان پول پرداخت کردم. بخاطرعدم تحویل نمونه های کورگیری شده به سازمان ازطرف دارنده صاحب پروانه اکتشاف(همان شریک )وعدم دلایل ومدارک جهت اخذ پروانه. معدن تعطیل وپروانه اکتشاف باطل شد.بنده شکایت کرده.لایحه تقدیمی،الزام خوانده به مبلغ ذکرشده،بااحتساب تمام هزینه ها وخسارا ت دادرسی حق الوکاله تاخیر تادیه و غیره .برابر ضمایم پیوستی: قرارداد شراکت،شاهد،برگه ارسال اظهارنامه،نظریه کارشناسی ،استعلام از سازمان صنایع و معادن استان وجوابییه آن,که عدم ارائه نمونه های کورگیری شده و عدم تکمیل مدارک جهت اخذ پروانه اکتشاف به سازمان، ازطرف صاحب معدن دارنده پروانه اکتشاف .و نظریه کارشناس: خوانده رامقصردانسته تمام خسارات در چهارچوب قانونی به خواهان را جبران نماید.باتوجه به کلیه دلایل ومدارک استنادی ذکرشده بالا؛ قاضی حکم به رددعوی صادرکرد..سوال من ازشما عزیزان علت صدور حکم و رددعوی چیه.آیاشکایت درست مطرح نشده.آیاراهی جهت احقاق حق وجودارد،لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکروسپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک و دادنامه و دادخواست را سریعا تاقبل از فوت وقت تجدید نظرخواهی یک وکیل مطالعه کند یا از طریق دادراه با من تماس بگیرید