مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده

دوماه پیش شرکتی در لیزینگ خودرو ثبت نام کردیم اما ماشینمون تحویل ندادند الان دوماه شکایت کردیم 70 نفر هستیم که سرمون کلاه رفته دادگاه هیچ پیگیری انجام نداده و طرف متواری هست میخوایم نامه ای بزنیم به اقای اژه ای اما چگونه بنویسیم؟ میخوایم هرچه سریعتر پیگیر بشن هرطور شده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید شماره پرونده را بگیرید و همه با هم هماهنگ باشید، ابتدا به رییس مجتمع قضایی بعد به دادستان شهر مربوطه بعد رییس دادگستری بعد اژه ای نامه بنویسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
روند پیگیری پرونده ها همینطور طولانی است و نام به رئیس قوه قضائیه فایده ای ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ارتباطات مردمی قوه قضاییه پیگیری نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ارتباطات مردمی قوه قضاییه پیگیری نماید