مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به همسر

سلام من درمجموعه ای کار میکنم که بهترین دوستم بهم خیانت کرده رفتم دادگاه تقاضای پرینت تماس ها رو کردم حتی دوستمم خبر داره که پی گیر جریان هستم تا چند روز پیش التماس میکرد گریه میکرد که من اشتباه میکنم ولی امروز حالش خوبه از اون جای که آدم پول داری هست و میدونم از همه جا آشنا دارد آیا میتواند پیامک و تماس های گرفته شده اش با همسرم رو از مخابرات به وسیله آشنا بازی پاک کند؟ممنون میشم راهنمایم بکنید

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

خیرنیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر امکانش نیست با دستور قاضی استعلام از طریق مخابرات صورت میگیرد .متن پیامکها نیز سند است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅اعتبار پیامک خط تلفن تا6ماه است و امکان استعلام از سایر موارد ازجمله واتساپ و تلگرام ممکن نیست