مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان

سلام من 2ماه قبل تصادف داشتم با یه موتوری مقصر شددم طرف 2 ماه طول درمان گرفت الان 2ماهش تموم شده رفته پاش رو گچ کرده باید تا 2ماه دیگه هم توی گچ بمونه میگه باید 4 ماه بیکاری رو بهم بدی میخاستم بدونم تا چند ماهش بر عهده من هست ؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست دهد و شما بیمه باشید میتوانید ان را از بیمه بخواهید. اگر ابهامی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه شکستی پا از طریق بیمه قابل مطالبه است و اگر بیمه نداشته باشید باید خودتان پرداخت کنید.
خسارت بیکاری را معمولا دادگاه رای نمی دهد به هر حال زیان دیده باید طبق رأی دادگاه خسارت خود را مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مکلف هستید که دیه ایشان را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو می باشد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دادگاه رای دهد باید جبران خسارت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرنوع ادعای خسارتی باید محمل قانونی داشته باشد