مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان

سلام وقتتون بخیر
من چندروز پیش با عابر تصادف داشتم و بعد از عکسبرداری و سونوگرافی و ... مشخص شد که هیچ گونه شکستگی نداره و فقط در حد کوفتگی و دکتر گفت که باید دو هفته استراحت کنه باتوجه به اینکه عابر مسافرکش هست خواستم ببیننم هزینه طول درمانش چقدر میشه حدودا
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین دیه یا خسارات با پزشکی قانونی و کارشناس رسمی دادگستری ست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طول درمان در دادگاه داده نمیشود صرفا دیه البته توافقی مبلغی به او داده و رضایت محضری بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی غرامت و یا وجهی از بابت طول درمان قابل دریافت نمی باشد و صرفا درصورت تعلق و تعیین دیه و یا ارش توسط پزشکی قانونی ملزم به پرداخت می باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی طول درمان مصداق ندارد صرفا در صورتی که ایشان شکایت کنند در صورت تعیین و مشمول بودن دیه یا ارش به ایشان تعلق می گیرد یا مثلا ایشان می توانند بابت منافع ممکن الحصول دوران بیکاری خودشان از شما شکایت داشته باشند بهتر است با یک مبلغ توافقی از ایشان رضایت محضری اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هزینه طول درمان توسط پزشکان قانونی و کارشناسان رسمی دادگستری محاسبه می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد....