مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با برادر

سلام خسته نباشید. ببخشید برادر من یک آدمی هست ک اصلا روشن فکر نیست و به همه چی بی دلیل دعوا راه میندازه مثل گوشی نداشته باش فلان برنامه نداشته باش تنها بیرون نرو دوست نداشته باش و همش منو اذیت میکنه قضاوت میکنه حتی چند بار روی من چاقو کشیده ک بزنه و من خیلی ترسیدم شب ها نمیتونم بخوابم چگونه باید شکایت کنم و حکمش چیه!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خانم هستید یا آقا؟
چند سال دارید؟
لطفا تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدرک تحت عنوان تهدید و مزاحمت قابل شکایت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق مشاوره خانواده اقدام کنید اگر جواب نداد حسب مورد بابت تهدید توهین یا ضرب و جرح از وی شکایت کنید . شکایت توصیه نمی شود