مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن از برادر

سلام وقت بخیر. برادرم 30 سالشه و من 20 اکثر وقتا مست خونه میاد و منو میزنه چون برادرمه راهی واسه پیگیری این موضوع هست؟ به جایی میرسه؟ شرایط شکایت کردن چطوریه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از طریق 110 تماس و صورت جلسه کنید و با مراجعه به پزشکی قانونی یا هر مرکز درمانی دیگری گواهی و معاینه پزشکی بگیرید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت درگیری می توانید با 110 تماس بگیرید و صورت‌جلسه کنید و سپس با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

110را درجریان تا صورت جلسه کند وبرای جراحات پزشکی قانونی مراجعه وباشهادت همسایه ها از وی شکایت نمایید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تماس با 110 برای تنظیم گزارش و سپس مراجعه به پزشکی قانونی و شکایت ضرب و جرح عمدی‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
نسبت های خانوادگی مجوزی برای ازار نیست. بله شما میتوانید با مراجعه ب دفتر خدمات قضایی از ایشان شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی در حال مستی را طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق 110 تماس و صورت جلسه نمایید و با مراجعه به پزشکی قانونی گواهی پزشکی بگیرید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

موقع کتک زدن ایشان سریعا با 110 تماس بگیرید