مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه

با سلام همسرم من رو به پرداخت مهریه و سکه محکوم نمود و رای نیز به لحاظ اقرار من که پرداخت نکردم قطعی صادر شد آیا ایشون باید تقاضای اجرائیه کنه یا خیر و آیا من میتونم بدون اجرائیه اعسار بدم؟و آیا اصلا نیاز به وجود و صدور اجرائیه هست یا خیر چون من اقرار کردم و رای قطعی شده است؟ضمنا تامین خواسته هم قبل از ابلاغ صادر و قسمتی از اموال و حسابم نیز توقیف شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه درخواست اجراییه داده و شما میتوانید همزمان دادخواست اعسار بدهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید .
بله زوجه باید درخواست صدور اجرای بده