مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اجرائیه

با سلام
خدا قوت بهتون
من دو فقره چک با مبلغ کل 42 میلیون تومان از شخصی دریافت کردم که هر دوتاش برگشت خورد.
در تاریخ 1400/09/14 ابلاغیه ی اجرائیه صادر شد که 10 روز مهلت پرداخت داره.
الان که 1400/10/26 هست، بعد از اون ابلاغیه اجرائیه، هیچ ابلاغیه ی جدیدی در سامانه ی ثنا برام نیومده.
از دفتر خدمات قضایی پیگیری کردم، گفتند باید بری اصفهان، دادگاه شهر خودش، پیگیری کنی و تشکیل پرونده بدی.
حالا من نمی دونم جهت پیگیری، از تهران به اصفهان سفر کنم یا منتظر ابلاغیه ی جدید سامانه ی ثنا بمونم؟
و نمی دونم اگر بخوام به اصفهان برم، برای چند روز این فرایند زمان بره تا برای مدت سفر برنامه ریزی کنم.
می تونم ازتون خواهش کنم راهنمایی کنید بهترین کاری که می تونم انجام بدم، چیه؟
متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به شعبه مربوطه در اصفهان برید و حضورا پیگیری کنید

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

ابلاغیه نمیاد باید بری اون دادگاهی که اجرائیه صادرکرده درخواست اجرای حکم کنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور ابلاغیه اگر صادرکننده چک مالی داشته باشد شما باید مال را معرفی تا توقیف بشود و اگر مالی
نداشته‌ باشد شما باید از اجرای چک انصراف بدهید و دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید و میتوانید در شهر خودتان با شرایط خاصی اقامه دعوا نمایید البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از صدور ابلاغیه اگر صادرکننده چک مالی داشته باشد شما باید مال را معرفی تا توقیف بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به صدور اجراییه و ابلاغ آن به محکوم علیه به شعبه مربوطه مراجعه کرد و درخواست تشکیل پرونده اجرایی نمایید