مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من خانومم توی اینستا یه ویدیو زنده گذاشته با یه پسرغریبه حرف میزنن وخانومم میگه من مجردم وخرجمو پدرم میده وتو واتساپ با یه پسردیگه چت میکرده ک طلاق بگیر طلاق گرفتی ازاین حرفا و الانم زده زیر همه چی بقیه پیامارو حذف کرده چجوری پرینت بگیرم مکالمات وپیام ها

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
در صورت شکایت دادگاه دستور پرینت پیامک و مکالمات رو میده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اینستاگرام قابل پیگیری نییت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر دیلیت اکانت کند مدرکی ندارید باید اسکرین شات میگرفتید در هر صورت می بایست اثبات شود سرورها در ایران نیست و قابل استعلام نیست.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
با توجه به اینکه اینستا و واتساپ سرور مرکزیشون در ایران‌نیست امکان استعلام‌وجودندارد اما درصورتی که مدارکی داشته باشید تحت عنوان‌رابطه نامشروع شکایت بنمایید اگر راهی باشد برای استعلام‌ دادگاه از طریق پلیس فتا اقدام‌خواهد کرد درصورت نیاز به مشاوره دقیق تر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید درخدمتتون هستم

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

امکان پرینت یااستعلام نیست ورابطه نامشروع قلمدادنمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً مکالمه پرینت واتساپ و در فضای مجازی میسر نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید شکایت رابطه نامشروع کنید و سپس با دستور قضایی پرینت بگیرید. در صورت ابهام از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا شکایت رابطه نامشروع کنید رسیدگی و بررسی میشود