مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص گرفتن پرینت مکالمات پیام رسان واتساپ

با سلام
در چه صورتی میتونم شکایت کنم از کسی ، که بتونم مکالمات ایشان را در واتساپ بگیرم؟
داره بهم خیانت میکنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سرورهای واتساپ در ایران مستقر نیست وکار دشواری می باشد ولیکن اگر ادله ایی دارید میتوانید شکایت تودرا طرح کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
با توجه به اینکه اینستا و واتساپ سرور مرکزیشون در ایران‌نیست امکان استعلام‌وجودندارد اما درصورتی که مدارکی داشته باشید تحت عنوان‌رابطه نامشروع شکایت بنمایید اگر راهی باشد برای استعلام‌ دادگاه از طریق پلیس فتا اقدام‌خواهد کرد درصورت نیاز به مشاوره دقیق تر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید درخدمتتون هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسر شما خیانت می کند می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.
برای بررسی فضای مجازی می توانید درخواست بدید موضوع از طریق پلیس فتا بررسی بشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شعبه دادسرا بعد از انجام تحقیقات اگر اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می کند.
شما می توانید با اظهار پشیمانی دفاعیات خود را مطرح کنید.