مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام وخسته نباشید
کلی بگم من پول واریز کردم به حساب یکی از دوستان و غیر از فیش ساتنا که واریز کردم چیزی دستم نیست الان پولم نمیده میتونم پولم ازش بگیرم یا نه به مبلغ ده میلیون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

واریز پول یعنی دلیل بر بدهکاری شما ولیکن شما دادخواست استرداد وجه بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اصل بر عدم تبرع است به این مفهوم که واریز وجه به حساب دیگری یعنی اعلام بدهکاری باید اثبات نمایید به ایشان بدهکار نیستید و دادخواست شما باید با تکیه بر لایحه قوی ارایه شود
جهت مشاوره بیشتر و بررسی پرونده می توانید با همکاران محترم دادراه و یا بنده در این خصوص تماس حاصل نمایید

یک وکیل

دادخواست استرداد وجه با استناد به فیش واریزی و شهادت شهود بدهید.