مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
خواستم بدونم تو دوران نامزدی اگه نفقه به حساب خانم واریز نشه و پول به صورت دستی به ایشون داده بشه و مایحتاج لازم بدون داشتن مدرک برای ایشون تهیه بشه و تو همه مراسمات اعم از عید و شب چله و عید قربان و غیره براشون برده بشه، آیا ایشون بعد از دوسال با شکایت برای نفقه میتونن از قانون 6 ماه ترک انفاق جدا بشن؟ آیا در این صورت مهریه هم تعلق میگیره؟ اگه من شاهد داشته باشم که تو مراسمات برای ایشون البسه و لوازم بردم بازم ترک انفاق حساب میشه؟ درضمن من خونه و لوازم خونه هم تهیه کردم ولی ایشون نمیان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت در صورت صدور حکم به پرداخت نفقه باید پرداخت بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما میتوانید با ارائه ادله و
مستندات دفاع نمایید و اعلام نمایید که نفقه زوجه پرداخت شده است
و مهریه در هر حالتی به زوجه تعلق
خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این وصف شما میتوانید پرداخت نفقه را ثابت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ثابت کنید که نفقه را پرداختین ،مهریه را میتواند مطالبه کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نامزد نفقه ندارد از زمان عقد نفقه تعلق میگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر شهود و مدارک خود را ارائه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید