مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای تقسیم ارث

سلام مادر زن بنده برای تقسیم ارث با برادراش به مشکل خورده و رفت و امد برای شکایت براش سخته ایا میتونه برای شکایت به من یا همسرش وکالت بده کار هاشو انجام بدیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند ولی شما نمی توانید در دادگاه حاضر شوید باید به وکیل دادگستری وکالت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت کاری در محاکم قابل قبول نیست بلکه می‌توانید وکالت وکیل دادگستری برای ایشان وکیل دعاوی ایشان را پیگیری نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط به وکیل دادگستری امکان دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای دادگاه باید وکیل دادگستری اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای اقامه دعوا و حضور در جلسه دادگستری باید به وکیل دادگستری
وکالت داده بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایند