مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام اگه سریع پاسخ بدین ممنون میشم پدر بزرگ من فوت کردن و ایشون دو پسر که یکیشون پدر منه و یکی عموم و یه دختر داشتن و عموی دیگم که بعد از فوت پدر بزرگم فوت کرده و الان دو پسر دارن میخاستم بدونم آیا به پسر عموهام ارث میرسه ؟ و اینکه عموم از ما وکالت میخواد چون راه دوره و بدلیل شرایط کرونایی نمی‌تونیم هی بریم شهر پدر بزرگم و برگردیم من میخام بدونم چه وکالتی باید بدیم که زمان تقسیم ارث حقی از ما خورده نشه و از طرفی عموم هم ناراحت نشه ؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام بله به فرزندان عموی فوت شده هم ارث تعلق میگیره چون بعد از پدربزرگتان فوت کرده است. الزامی به دادن وکالت نیست