مشاوره حقوقی رایگان - حق ارث

سلام
1- مادرم بعد از فوت پدرش به رحمت خدا رفته است مال و املاکی که از پدرش مانده چگونه تقسیم می شود؟
2- ملکی داریم که سه دنگ آن به نام پدر و سه دنگ آن به نام مادرم می باشد و زمانی که مادرم فوت کرده است مادرش زنده بوده است و بعد از چند سال دیگر مادر بزرگم فوت می کند آیا سهم سه دنگ ملک مادرم به دایی و خاله هایم می رسد در صورتی که همسر و فرزندانش در حیات می باشد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
1-فرض می شود مادر شما در قید حیات است .سهم الارث مادرتان به ورثه اش(شماو...) می رسد.
2-مثل فرض 1 .سهم الارث مادربزرگتان به ورثه اش می رسد.