مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نوه

سلام. پدرم 27 سال پیش متارکه کرد و بعد مادرم طلاق گرفتند. 5 دختر و 2 پسر بودیم. پدربزرگم قیم قانونی ما برای امضا دادن پای عقد نامه های دختر ها بودند. اکنون در آستانه صد سالگی قرار دارد و زنده است. عمو و عمه ها تصمیم به تقسیم ارث گرفتند. آیا به ما که پدرمان از مادرمان طلاق گرفته و اکنون زنده است و قیم ما پدربزرگم بوده، ارث می رسد؟ طبق چه ماده و تبصره ای؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

شما از پدر و مادر خودتان ارث میبرید و پدرتان از پدر بزرگ صد ساله. به شما از پدر بزرگ ارو نمیرسد