مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

سلام.همسرم یکسال خونه رو ترک کرده.یکبار برای دادخواست توافقی به دادگاه رفتیم ولی به نتیجه و توافق مالی نرسیدیم و ایشون گفتن زنم طلاق نمیدم و همون‌جوری که هست بمونه.من دلم میخواد زندگی کنیم و مشاوره خانواده هم رفتیم و گفت شماها مشکل خاصی نداریم و قابل حله اگه همسرت کوتاه بیاد.سوالم این هست آیا میتونم کاری انجام بدم که شوهرم به زندگی برگرده؟ و ایشون بدون دلیل فقط میخوان که جدا شیم. میشه راهنمایی کنید واسه حفظ زندگیم چه باید کرد؟ یا بی فایده س

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بستگی به دو طرف دارد حتما با هم هماهنگ بشید و به یک مشاوره خانواده خوب مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
به مشاور خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..