مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو همه مدارک دستمه اما صاحب ماشین نمیاد

سلام سال 99 ماشینمو با مقدار مشروب کلانتری گرفت و رفت پارکین بعد از یک سال که پرونده مشروباتم با جریمه نقدی خاتمه یافت میخوام ماشینو دربیارم کارت ماشین و برگ سبز و بیمه دستمه اما ماشین به نام کسه دیگست و نمیاد برای ترخیص آیا حضورش واجب و آیا بدون حضور صاحب اصلی ترخیص میکنن ماشینو

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قوانین راهور متفاوت است میتوانید وکالت بگیرید.
آیا ماشین متعلق به شماست؟