مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

با سلام چند وقت پیش با همسر خودم اختلاف داشتم ایشون با خودروی بنده به خیابان رفته چندین بار کشف حجاب کرده برای فروش اقدام کردم و با دستور توقیف خودرو روبرو شدم من نامه ای به رییس پلیس امنیت استان البرز زدمبرای رفع توقیف در خواست بنده رفع توقیف بوده و ایشان دستور دادن به اداره که (اداره محترم برسی و اقدام شود) ولی جانشین ایسان امتناع کردن از دستور به نظرتون من دستور رو بد متوجه شدم یا ایشون سواد کافی نداشتن

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته دستور بررسی دادن و شما حضوری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود