مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرمایه گذاری در بورس

با سلام. بنده از یک شخصی پولی گرفتم برای سرمایه گذاری در بورس و قراردادی بستیم و چون مطمئن بودم سود می کنم با بی فکری در قرارداد تعهد دادم که در صورت ضرر اصل سرمایه به علاوه یک مقدار پول بیشتر به ایشان بر می گردانم. نحوه ی تقسیم سود هم به اینصورت بود که در صورت سود تا یک مبلغی، تمامی سود متعلق به آن شخص بود و در صورت سود بیشتر از آن مبلغ بقیه سود به من تعلق می گرفت. حالا مهلت قراداد تمام شده و من ضرر کردم. آیا این قرارداد مشکل قانونی یا شرعی دارد و من می توانم آن را بهم زده و فقط اصل سرمایه را برگردانم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای امکان فسخ یا ابطال قرار داد ، نیاز به بررسی مفاد قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر ایرادی وارد نیست این قرارداد شما قرارداد مضاربه و سرمایه گذاری بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بدو ن بررسی مدارک نمیتوان پاسخ مناسبی داد.