مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فضای مجازی

فردی ازم 55ملیون گرفت باوعده ازدواج ولی الان شماره من رو مسدود کرده من فقط ازش شماره کارت دارم وشماره تلفن چه کنم به پلیس فتا مراجعه کنم ایا به پولم میرسم چه مدت طول میکشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله موضوع شما قابل طرح در پلیس فتا می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از طریق فتا پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اغفال و فریب وجوهی را از شما دریافت نموده می‌تواند از مصادیق کلاهبرداری تلقی گردد در هر صورت توصیه می‌شود حضوری با وکیل دادگستری مشاوره اخذ نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید