مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری برای ماساژ

من از طریق فضای مجازی با پیجی که در رابطه با ماساژ فعالیت داشتند اشنا شدم اعتماد کردم و برای گرفتن وقت ماساژ 4/800 پول واریز کردم وقتی واسه وقت ماساژ رفتم دوباره مبلغ ده میلیون تومن از من به خاطر ضمانت ماساژور خواستن گفتن بعد از ماساژ بر میگردونیم و فقط جهت ضمانت هستش اما دوباره جلو در ساختمان گفتن یک ده تومن دیگه واسه ضمانت سالن باید بدهم که وقتی من مخالفت کردم و گفتم اصلا منصرف شدم دیگه جواب منو ندادن. ادرس و رسید بانکی و چت تلگرام موجوده من میتونم پولم رو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله دادخواست مطالبه وجه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت کلاهبرداری کنید( البته شرایطی دارد). یا دادخواست مطالبه وجه دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا و دادسرا پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری یا از طریق دادسرای عمومی شکایت کنید