مشاوره حقوقی رایگان - متهم به قتل

سلام من در حال ویرایش داستانی هستم
مردی مرتکب قتل دختر یک خانواده شده و حالا بعد از گذشت پنج سال با رضایت خانواده مقتول ازاد شده حالا اگر پدر اون دختر به قتل برسه ایا این مرد متهم به قتل و بازداشت میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید