مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن آفتاب حیاط

سلام ساختمان ما در سال 68 ساخته شده و در سال 82 زمینی که در ضلع جنوبی و کنارساختمان ما می‌باشد ساختمان دو طبقه ساخت بدون این که از ما رضایت بگیرد که باعث شدجلوی ورود آفتاب به حیاط ما کلن گرفته شود چون از قوانین ساخت و ساز اطلاع نداشتیم تازه امسال متوجه شدیم از شهرداری خواستیم بررسی کنه که گفتن جهت ساخت ساختمان ما ایراد داره و نمیتوانید ادعا داشته باشیدوبه همین خاطر از شما رضایت گرفته نشده وبه خاطر نبود آفتاب منزل ما کاهش قیمت پیدا کرده و مشکل برای فروش از طریق دادگاه میتونیم اقدام کنیم لطفاً اگر راهکاری داره راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر حقوقی مستلزم بررسی مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد