مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از نور آفتاب . سایه اندازی

سلام
ساختمان مسکونی در روستا داریم با قدمت بیش از چهل سال.با توجه موقعیت مکانی روستا و اینکه اکثر ساختمانها به سمت شرق پنجره دارن. ساختمان ما هم دسترسی از کوچه شمالی و نور از شرق دارد.در سمت شرق ساختمان اینجانب خانه ای متروکه وجود دارد که مالک آن الان قصد ساخت سه طبقه را دارند که که در صورت ساخت نور خانه ما کاملا گرفته میشود.در حالی طبق قانون چون ملک همسایه جنوبی میباشد و دسترسی از شمال دارد باید جلوی ملک خود را بسازد و عقب ملک حیاط باشد.آیا با توجه به داشتن پنجره به سمت شرق که در گذشته روبه پشت بام همسایه بوده. و شرایط جغرافیایی همسایه میتواند کل را بسازد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر میتونین به دهیاری مراجعه کنین در صورت عدم پاسخگویی تحت عنوان مزاحمت طرح دعوی کنین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دهیاری موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دهیاری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید از طریق بنیاد مسکن اعتراض خود را مطرح نمایید