مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب همسر

با سلام برادر بنده مشکل خانوادگی داره همسرش ترک خونه کرده بود و برادرم احضاریه داد که برگرده بعد از چند روز با نقشه برگشت که موقع که به خونه وارد میشه دعوا را میاندازه و دخترش و دامادش بر علیه ایشان شهادت میدن که ما را به خونه راه نداده و برای زنش چاقو کشیده و با نقشه دعوا الان مدت 5 ماه است که برادرم را بیرون انداختن و برادرم شکایت نکرده و همسرش بر علیه اش شکایت کرده و سه بار ابلاغیه اومده نرفته و حکم جلب ایشان را گرفته ایشان الان چکار میتواند بکند که از حکم جلب رهایی یابد ممنون از راهنمایی شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود