مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب همسر

سلام.اگر همسر بنده با وجود حکم استرداد جهیزیه،منزل را خالی کرده باشد و هیچ خبری از خودش و محل بردن جهیزیه نباشد،حکم جلبش صادر میشود؟
بعد از صدور حکم جلب من چجوری میتونم پیداش کنم که دستگیرش کنن ؟
چون هیچ آشنا و فامیلی نداره و با هیچکس هم در ارتباط نیست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا درخواست اجراییه را نمایید تا اجراییه به ایشان ابلاغ بشود و سپس میتوانید درخواست توقیف اموال و حکم جلب را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید ابتدا رای قطعی گردد و بعد درخواست اجراییه را نمایید تا اجراییه به ایشان ابلاغ بشود و سپس میتوانید درخواست توقیف اموال و حکم جلب را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه می توانید درخواست توقیف اموال بدهید اگر مالی شناسایی نشد حکم جلب صادر میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شما باید ابتدا درخواست اجراییه را نمایید تا اجراییه به ایشان ابلاغ بشود و سپس میتوانید درخواست توقیف اموال و حکم جلب را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور اجرائیه می توانید درخواست توقیف اموال بدهید اگر مالی شناسایی نشد حکم جلب صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از صدور اجراییه درخواست توقیف اموال دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از صدور اجرائیه می توانید درخواست توقیف اموال بدهید