مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن لاشه چک بعد از حکم قطعی همان چک

سلام و عرض ادب
چک کسی را برگشت زدم و تقریبا دو سال طول کشید تا حکم قطعی و رد اعسار شد
لاشه چک طلبم رو گم کردم،خواستم ببینم حالا که تمام مشخصات چک و پرونده در دادگاه میباشد و حکم قطعی صادر شده، اخلالی در پرداخت یا جلب و در پرونده ایجاد میکند .با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اصولا مشکلی پیش نمی اید
برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر مگر در مرحله اجرای حکم و وصول محکوم به اصل شکر از شما بخواهند