مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام و عرض ادب،
دو عدد دوچرخه و تعدادی وسیله دیگر پشت وانت بنده بود نیمه شب پلیس راه جلومو گرفت و به دلیل اعتیاد و نگهداری مقدار ناچیزی مواد مخدر بازداشت شدم ماشینم توقیف شد قاضی پرونده گفته برای دوچرخه ها سند ببرم بعد ماشینو بهم میده اومدم درستش کنم بدترش کردم گفتم کسی به اسم فلانی که فلان جا مغازه داره(غیر واقعی) داده تا از اصفهان ببرم شهرکرد! حالا ده روز گذشته و هنوز راهی پیدا نکردم قاضی میگه اون طرفو بردار بیارش ، خودرو به نام پدرم هست اون نمیتونه کاری کنه ؟
لطفا اگه راهی داره کمکم کنید ممنون و مدیون شمام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله پدر شما باید درخواست آزادی رفع
توقیف خودرو را مطرح نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید