مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام و احترام به استحضار می رساند که بدلیل ضمانت بانکی یکی از اقوام وعده پرداخت بدهی توسط ایشان در سه بانک سپه قوامین و ملی باتوجه به اینکه بنده در هر سه بانک ضمانت کارمندی کرده ام متاسفانه تمامی حقوق اموال و دارایی های من توسط این سه بانک توقیف و مسدود شده است واز آنجایی که فقط یک خودرو پژو 405مدل 1385برایم مانده بود وبا آن امرار معاش می کردم آله واسطه توقیف این وسیله اسباب هر نوع کسب درآمد ی ازمن گرفته شده و کاملا معسر شده و حتی قدرت تهیه نان را هم ندارم لذا خواهشمندم در خصوص رفع توقیف هر چه سریعتر آن مرا یاری فرمایید. باتشکر ... بجنورد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.مطابق موازین قانونی در صورت عدم پرداخت دین از جانب مدیون اصلی، ضامن موظف به پرداخت مضمونٌ به می باشد و در مانحن فیه در صورت احراز ضمانت ، دادگاه شما را محکوم به پرداخت دینی که از آن ضمانت کرده اید خواهد کرد و جنابعالی بعد از صدور حکم محکومیت و صدور اجرائیه میتوانید با تقدیم دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده حکم و ضمن ارائه صورت اموال خود و ارائه شهود تعرفه ای اعسار خود را ثابت کرده و بصوورت اقساطی دین را پرداخت نمائید.
بدیهی است بعد از پرداخت دین مضمونٌ عنه می توانید طی دعوای حقوقی مبالغ پرداخت کرده و کلیه خسارات وارده به شما را از مدیون اصلی مطالبه نمائید

یک وکیل

با سلام و با تایید پاسخ همکار محترم،در تکمیل پاسخ،اجرای احکام در صورتی که مجرد باشید تا یک سوم و در صورت متاهل بودن می تواند تا یک چهارم از حقوق شما را توقیف نماید و چون کارمند بوده اید لذا خودرو تنها راه امرار معاش شما نبوده و متاسفانه قابل توقیف بوده است.

یک وکیل

سلام " نظر به اینکه همکار محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند و زحمت ما را کم کرده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در تکمیل پاسخ همکاران محترم اینکه کلا در صورت تجرد یک سوم و در صورت تاهل یک چهارم از حقوق شما توقیف میگردد و هر تعداد بانک و با هر مبلغی بیش از این از حقوق شما نمیبایست توقیف گردد.
ضمن اینکه هیچ دادگاهی نمیتواند تمام اموال شما را توقیف و به طلبکار بدهد و مقداری از وسایل که جهت زندگی ضروریست در هر صورت قابل تو قیف و برداشت نیست و در صورت توقیف میتوانید بعنوان مستثنیات دین نسبت به ان اعتراض و تقاضای رفع توقیف نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما کارمند ودارای یک دستگاه پژو هستید.لذا سوال واعلام شرح حالتان نامتقارن است.علی ایحال خودرو چزء مستثنیات دین نیست وبه نفع طلبکار ظیط خواهد شد.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام " همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع شما نیاز به بررسی دارد علی هذا در خصوص ضمانت متاسفاه رویهه قانونی این گونه است و باید مدیون نسبت به پرداخت هزینه ها و ضرر شما اقدام نماید
پیشنهاد بنده مراجعه به وکیل و یا تقدیم دادواست اعسار به دادگاه می باشد
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هریک از همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید