مشاوره حقوقی رایگان - زدن تهمت دزدی و احضار به کلانتری

سلام دیروز یه آقایی با پدر من تماس گرفتن وگفتن که بااین شماره پلاک از باغ ما دزدی شده وکسی این شماره پلاک رو ثبت کرده درحالی که مااصلا تابه حال اسم منطقه ای که این باغ هست روهم نشنیدیم بعداز کلی تهدید که بیا خودمون دوستانه حل کنیم وگرنه میرم شکایت میکنم ومیگم خیلی چیزای بیشتری ازمون دزدیدی پدر من گفت چون من این کارو نکردم برای چی باید بیام گفتن که این تهمت هست واگر مدرکی دارید برید شکایت کنید امروز از کلانتری تماس گرفتن و پدر من قراره فردابرن ببینن قضیه چی هست میخواستم ببینم چیکار کنیم واقعا خودمون هم شوکه شدیم آیا بعداز این ماجرا میتونیم بابت تهمت ازشون شکایت کنیم یااون آقا بدون مدرک فقط بایه شماره پلاک که معلوم نیست از کجا آورده میتونه کاری کنه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید