مشاوره حقوقی رایگان - درباره اختیارات مجری طرح

سلام برای ساخت سریالی بنده با عنوان مجری طرح به صدا وسیما از سوی تهیه کننده مورد وثوق صدا وسیما معرفی شدم و تمامی تعهدات قرارداد و تضمین های لازم را ارایه کردم و قرارداد امضا شد و طبق قرارداد تمامی مسولیتهای قرارداد بر عهده اینجانب است لیکن بعد از دریافت قسط اول از سوی سازمان و تحویل مبلغ به تهیه کننده ایشان اقدامی در جهت انجام کار و تولید پروژه نکردند .
سوال اول : ایا من میتوانم از تهیه کننده گزارش کار و هزینه ها را مطالبه کنم و اسناد را بخواهم
دوم : چنانچه تمکین نکرد به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و شما باید از طریق صدا و سیما پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله و شما باید از طریق صدا و سیما پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید قرارداد را دید و بررسی کرد بعد اطهار نظر کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق صدا و سیما پیگیری نمایید