مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

پول از من گرفته ماشينمو تعمير نكرده ؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید،همچنین می‌توانید ازطریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه پیگیری کنید و می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد را هم به دادگاه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما