مشاوره حقوقی رایگان - شکایت چک

باسلام من یه چک مشتری ام را خرج کردم و تو شهر دیگه چک را کلر کرده و الان چک رو داده به من و حسابش رو گرفته میخواستم بدونم من الان می تونم این چک را شکایت کنم؟
اگه شکایت کنم دادگاهش همون شهری که برگشت خورده نمی افتد؟
چون چک کلر شده تو شعبه خودش برگشت خورده بازم دادگاهش تو شهر دیگه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در شهری که برگشت خورده می توان طرح دعوا کرد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درشهری که برگشت خورده ویامحل اقامتگاه خوانده

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
در شکایت کیفری دادسرا و دادگاه محل صدور گواهی عدم پرداخت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل اقامت خوانده هم صلاحیت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درشهری که برگشت خورده ویامحل اقامتگاه خوانده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در شکایت کیفری دادسرا و دادگاه محل صدور گواهی عدم پرداخت و محل خوانده نیز صلاحیت دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی دارد به اینکه شکایت کیفری مطرح شود یا دعوای حقوقی در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در شکایت کیفری دادسرا و دادگاه محل گواهی عدم پرداخت چک و دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید