مشاوره حقوقی رایگان - چک دو بار شکایت شده

با سلام و خسته نباشید. بنده یک چک داشتم در وجه شخص دوم. شخص دوم چک را پشتشو امضا و به شخص سوم میدهد و شخص سوم برگشت میزند. شخص دوم با کپی روی چک و بدون برگه های برگشتی بانک از بنده شکایت و توقیف وسیله بنده رو میگیره. بنده مبلغ چک را به ایشان پرداخت کردم و در توافق قرار شد رضایت بده که شاهدین هم حضور داشتن. بنده رفتم و از دادگاه وسیله رو ازاد کردم و انها گفتند که شخص دوم رضایت لفظی به همکارمون داده. الان شخص سوم اومده شکایت کرده و گفته اصلا چکهارو اون اقا برگشت نزده و باید مبلغ به بنده بدید. الان سوال من اینه آیا دادگاه اشتباه نکرده؟ دادگاه با شخص دوم رفیق و.... هست. الان بنده باید چیکار کنم؟ دادگاه به شخص سوم حکم توقیف اموال بنده رو داده.درحالیکه چون دادگاه اول حکم برای شخص دوم داده بود بنده فکر میکردم چک ایشون برگشت زده و دست ایشونه.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در برابر شخص دارنده چک و کسی که برگشت زده مسولید باید مبلغ را به او بدهید و بعد از طریق مطالبه وجه از شخص دوم دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما می بایست در جلسه رسیدگی اصل چک ها را از خواهان مطالبه می کردید . اکنون باید دعوای جلب ثالث مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمای بهتر است از طریق مشاوره تلفنی داد را ه بازنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما در برابر شخصی که گواهی عدم پرداخت دارد مسئول می باشید در جلسه اول باید اصل چک را ملاحظه می کردید