مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

باسلام حدود 20سال پیش یکی از وراث که درخانه پدریمان سکونت داشته اقدام به تخریب ساختمان وساخت ان نموده ودران سکونت دارد الان که بقیه وراث تقاضای ارث دارند ایشان ادعا دارند چون هزینه ساخت داده بقیه فقط از ارزش زمین ارث میبرید ایا این ادعا قانونی است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وی تواند هزینه ساخت را به نرخ روز مطالبه کند.
بهتر است توافق کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت رضایت شما به ساخت و ساز وی بله-درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید اثبات شود که بارضایت مالک بازسازی نموده است ازطریق مشاوره تلفنی بااینجانب می توانید توضیحات کامل تری دریافت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کند با رضایت مالک چنین کرده باید هزینه ها را استرداد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اصلا اجازه تخریب نداشته و باید اجاره هم بپردازد. با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله وراث از زمین ارث خواهند برد مگر ایشان بدون اجازه سایر وراث اقدام به
تخریب بنا و ساخت کرده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که ساخت ملک با رضایت شما بوده بله،نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود