مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام و عرض ادب ، در تاریخ 27/10/1399 یک واحد آپارتمان قدیمی واقع در مرکز شهر به شکل رهن و اجاره به مبلغ 20میلیون ودیعه و یک میلیون و پانصدهزار تومان اجاره بهای هر ماه به مدت یک سال خورشیدی با شخصی بنام‌سرکار خانم الف. قرارداد بستم در بنگاه معاملات ملکی بعد از ردو بدل شدن پول ودیعه و همچنین پول بنگاهی امضا، قرارداد مشاور ملک گفتن که خانم الف. به دلیل کرونا در بنگاه نمی آیند من خودم میبرم در منزل ایشان امضا که کردن نسخه ای به شما تحویل میدهیم ، ولی هربار بهانه ای میاوردن تا انقدر که من خسته شدم و گفتم بعدا میگیرم ، با گذشت 5، 6 ماه غرغر م.آقا (درب منزل از ساعت 7 صبح به شکل چهارتاق باز و شخصی به نام م. آقا سیگار کیک ، بیسکویت، فندک ، ماسک ، نوشابه ، و غیره میفروختین و منزل هیچگونه زنگ برای باز کردن در نداشت و هرکسیکه میخواست وارد بشود باید اول به این آقا جواب پس میداد ، خلاصه دخترم یکبار پیش من آمده بود جلوی من را گرفته که چرا دخترت الان 5 روز اینجاست ، بعد از این ماجرا چند باری هم دوستانم به دیدن من آمده بودند جلوی آنها را گرفته بود که شما کی هستین اینجا میآید ( البته با آن لحجه حوض خودش که خیلی دقت میکردی متوجه منظورش میشدی خلاصه چند باری باهم به مشکل خوردیم و بار آخر که ده ماه گذشته بود گفت باید بلند بشی و فکر جا باش من هم در جواب گفتم تو هیچ کاره ای و من با کس دیگه ای قرار داد بسته ام و در جواب میگفت من همه کاره هستم من میگم کی باشد کی نباشد خلاصه 15 روز به موعد قرار داد خانم الف زنگ زدند و گفتن باید تخلیه بکنید من هم بدون اینکه علتش را بپرسم گفتم چشم حتما ، تا روز موعود که 27/10/1400 صبح ساعت 8 جلوی در آپارتمان خانم الف م. آقا ، ی. آقا مستاجر طبقه سوم که شما باید امروز تخلیه بکنید من هم گفتم مهلت میخواهم یک هفته مهلت میخواهم اینها هم اومدن یک هفته مهلت دادن ولی من در این مدت کم نتوانستم جای مناسبی پیدا بکنم ولی این خانم سر حرف خودش که همان تخلیه واحد بود ایستاده بودند ینی 15/11/1400 وقتی برای دیدن آپارتمانی بیرون رفته بودم هم قفل در ورودی رو عوض کرده و هم قفل کتابی بر روی در واحد من زده اند خواهشمندم من را یاری بکنید با این قوم به ظاهر انسان نما چه جوابی باید بدهم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به پلیس 110 تماس بگیرید و این عمل موجر ، جرم است و مجازات خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با پلیس تماس بگیرید نا صورتجلسه صود و بعد اقدامات قانونی را انجام دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.