مشاوره حقوقی رایگان - هبه پدر به پسر

پدربزرگم چندماه قبل از فوتش یه متن شراکت نامه با پدرم پیش امام جماعت محلمون تنظیم کرده کە متن به قرار زیر است ،در تمام دارایی کە خدا بهمون عطاکرده اعم از منقول و غیرمنقول و هردارایی کە موجود است و خداوند عطا میفرماید و بە اسم بنده است بالمناصفه با فرزندم شریک میباشم و نصف دیگر دارایی موجود بعداز فوتم به فرزندم هبه میکنم ... هم پدربزرگم هم پدرم و سە شاهد دیگر مهر و امضا کردن آیا خواهر پدرم میتونە هیچ ادعایی داشتە باشه ؟؟؟ بعد گذشت بیست سال الان میگە من ارثم را میخوام آیا میتونە کاری بکنە یا نە ... در ضمن ما اهل تسنن و شافعی مذهب هستیم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا ادعایی پذیرفته نمیشود