مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام سوال بنده از وکلا محترم ازانجاکه ماده قانونی دراین مورد وجودنداره آیا پدری درقیدحیات خود میتونه چندین اموال خودش روبه یکی ازفرزندان ذکورخود هبه معوض نماید مثلا 10سال قبل خونه ای به پسرش هبه و انتقال و قرداداد نمود و5سال بعدش ملک دیگری رو در قالب عقد هبه معوض انتقال دادو..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و شایسته است با رعایت قواعد نگارشی، پرسش خود را به شکل شفاف بیان کنید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. سوال ابهام دارد و کامل نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

متاسفانه سوال شما دارای ابهام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکانپذیر است و منع قانونی ندارد
افراد میتوانند تمام اموال خود را به هر شخصی که بخواهند به صورت
معوض یا بلاعوض انتقال بدهند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله مالک حق هرگونه تصمیم در خصوص اموال خود را داراست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منعی برای تکرار و انتقال اموال به صورت هبه وجود ندارد

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله . میتواند میتواند حتی در یک ساعت هم انتقال بده