مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مدیر ساختمان

باسلام، آیا درساختمان 3واحده میتوان طرح دادخواست الزام به تعیین مدیر ساختمان مطرح کرد، چون یکی ازواحدها بدون اجازه ما اقدام به تنظیم قرارداد با شرکت آسانسور ( با آشنای خودش) می کند و درخواست اخذ هزینه های غیر عرف ‌و گزاف بابت مشاعات مختلف می کند شایان ذکر است بنده 6ماه قبل اظهارنامه برای تعیین مدیر ساختمان و بابت اقدام خودسر و تحمیل هزینه های غیر متعارف به ایشان ارسال کردم ، ولی هیچ پاسخی ندادند و همچنان کارخودش را می کند حالیه راهنمایی بفرمائین چه راه حل قانونی دارد. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید هزینه ها رو پرداخت نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای اعمال هزینه مشاعات باید با
موافقت اکثریت مالکان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موافقت اکثریت مالکان بابد باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.