مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم پرونده مفتوح را در دادگاه به جریان رسیدگی بیندازم

سلام پرونده ما در دادگاه بعلت آدم ربایی و تجاوز رسیدگی شده لیکن از بعد آدم ربایی حکم صادر شده ولیکن از نظر تجاوز بعلت فراری بودن متهم مفتوح است اما عملا هیچ اقدامی از طرف دادگاه (پیگیری) انجام نمی شود حتی حکم هم بعلت فرجام خواهی عقب افتاده من چطوری پرونده را پیگیری کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق شعبه پیگیر باشید و لایحه ای را از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه بفرستین در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سایت عدل ایران پیگیری و لایحه ارسال کنید