مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

من مبلغ 150 میلیون چک از سال 98 طلب دارم اگه بخوام به وکیل واگذار کنم چه فرجه زمانی طول میکشه تا به پولم برسم؟ طرف هم ورشکست کرده اما سه تا ملک در ثبت اسناد بنامش هست و شاید مازاد داشته باشه ، خودشم متواری شده زن و بچشم برده!
میخوام بدم وکیل ، چقدر حق الوکاله باید بدم؟
داداشای همینم که من ازش طلب دارم وضعشون توپه
من فقط میخوام خودشو گیر بندازم چون خیلی بدهی داره و منم خیلی اذیت کرده
هر کدوم از وکلای کارکشته و خبره حاضرن پرونده منو عهده دار بشن زیر همین سوال پاسخ منو مهرورزی کنن و بدن یک جهان سپاس

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما هم از طریق مراجع اداری... و هم از طریق مراجع قضایی خواستار مطالبه چک خود بود-میزان حق الوکاله حداقل20 است و روند دادرسی در حیطه اختیار وکیل نیست-درصورت مشاوره از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به پشتیبانی سایت دادراه مراجعه نمایید تا وکیل متخصص به شما معرفی نمایند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.دو گونه اقدام وجود دارد که یکی فوری به نتیجه میرسد ولی مشمول تاخیر تادیه نیست و لی دادخواست مطالبه وجه که قابل پیش بینی نیست

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با توجه به اینکه چک شما صیادی نیست حدود 4 الی 6 ماه تا قطعیت و مرحله اجرای حکم زمان بر هست و در صورتی که اموال نداشته باشند میتونید حکم جلب سیار بگیرید و در صورت شناسایی جلب کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده در هر حال باید بررسی بشه برای تعیین حق الوکاله و‌هر‌وکیلی حق الوکاله ی مورد نظر خودش رو داره اما زمان قابل پیش بینی نیست

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام زمان مشخصی ندارد اما حداقل 20 میلیون می باشد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
تعیین زمان قابل پیش بینی نیست.
اگر رسیدن به پولتان برای شما مهم است، به وکیل مراجعه کنید. نه اینکه به این صورت سوال عمومی بپرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق الوکاله توافقی است و بر اساس تقدیم دادخواست حقوقی می توانید به حقوق خود دست پیدا نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

حق الوکاله توافقی است و روند دادگاه زمان مشخصی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید به پشتیبانی سایت دادراه مراجعه نمایید