مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام ، من حدود 14 سال پیش چک برگشتی داشتم که برای ضمانت نزول شخصی صادر کردم و شخص متواری شده بود که محکوم به پرداخت شدم ، به اجرائیه رفت و حکم توقیف اموال گرفتن و به میزان مبلغ تعیینی کالا از فروشگاه بنده توقیف شد و به محلی مورد اعتماد شاکی انتقال داده شد ، پس از آن من مدتی در ایران نبودم و با این که نشانی مشخصی در ایران داشتم هیچ گونه ابلاغی و یا اطلاع رسانی به من نشد ، حالا سوالم اینجاست که آیا این پرونده همچنان باز است یا خیر توی سامانه هم پرونده ای ثبت نشده ، آیا من دارای سابقه چک برگشتی تلقی میشوم ؟ مبلغ چک هم یک میلیون تومان بوده

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از طریق بانک و یا سامانه مربوطه متوجه این موضوع شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اموال توقیفی مبلغ چک و تاخیر تادیه را پوشش داده است و مزایده شده باشند پرونده مختومه می شود باید پیگیری کنید

عليرضا علي جاني

جناب آقای عليرضا علي جاني :

درود بر شما . در صورتی پرونده اجرا مختومه خواهد گردید که عملیات اجرای خاتمه پیدا نموده باشد . اگر از طریق اموال توقیف شده محکومٌ به پرداخت شده باشد پرونده مختومه گردیده است . علی ایحال می توانید جهت حصول اطلاعات بیشتر با توجه به اجرائیه صادره به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و از گردشکار پرونده مطلع گردید . در مورد سابقه چک برگشتی نیز با توجه به مروز زمان 14 ساله و این که احتمالاً چک برگشت شده از نوع حسابهای قدیمی بوده بصورت خودکار رفع سوءگردیده است اما باز هم برای اطمینان بیشتر می توانید به یک از شعب بانک که چک متعلق به آن مراجعه نموده و از رفع سوء آن مطمئن گردید. موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورتی پرونده اجرا مختومه خواهد گردید که عملیات اجرای خاتمه پیدا نموده باشد . اگر از طریق اموال توقیف شده محکومٌ به پرداخت شده باشد پرونده مختومه گردیده است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از بانک‌ پیگیری کنید اما با توجه به مرور زمان 14 سال رفع سوء اثر شده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق همان مرجع موضوع را پیگیری کنید