مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه زوجه

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای دادگستری
زن بنده الان 1 ماهه که رفته خونه ی باباش و بر نمیگرده منم هرچی زنگ زدم بابام زنگ زده به باباش بر نمیگرده و دختر 1 ساله ام پیششه
میخام بدونم من از چه راهی ورود کنم تا بتونم حق ازدواج مجدد بگیرم رفتم دادگاه از من شاهد میخاد آیا پدر و برادر یا دامادم می‌تواند شهادت بدهد و هزینه پیگیری و تشکیل پرونده چقدر میشه منم کارگرم خواستم بدونم خیلی ممنون از شما و سایت خوبتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تمکین بدهید.
دادخواست تمکین نیاز به شاهد نیست.
بعد از صدور حکم الزام به تمکین می توانید دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما دادخواست الزام به تمکین بدهید نشوزش که ثابت شد از طریق دادگاه با احراز شرایط لازم میتوانید با ارائه دادخواست تجویز ازدواج مجدد، مجددا ازدواج نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تمکین بدهید و شهادت اطرافیان شما در دادگاه پذیرفته میشود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مراجعه کنید به در منزل پدر خانم و زنگ بزنید 110 بیاد گزارش بنویسه. بعد دادخواست تمکین بدهید و بعد از قطعیت درخواست تجویز ازدواج مجدد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، درخواست تجویز ازدواج مجدد را
مطرح نمایید